[AUDIO] Reabilitarea secţiei UPU din Reşiţa continuă pe credit de 1 milion de lei

Proiectul de extindere şi modernizare a unităţii de Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Reşiţa a intrat în linie dreaptă după o bună perioadă de timp de incertitudine.

Lucrările pentru reabilitarea secţiei UPU din Resita continuă. Consiliul Judeţean sprijină în continuare acest proiect. Pentru că preţul materialelor de construcţii a crescut foarte mult va fi accesat un credit de un million de lei pentru finalizarea acestui proiect. Şi problema containerelor în care se va muta provizoriu personalul medical a fost rezolvată, explică preşedintele forului judeţean Romeo Dunca:

Costurile cu lucrările de reabilitare şi modernizare a secţiei de Urgenţe Reşiţa depăşesc 4 milioane de lei, în condiţiile în care iniţial s-a luat în calcul o finanţare de 2,5 milioane. Pe lânga extinderea şi amenajarea infrastructurii UPU, proiectul mai prevede şi dotarea unitătii cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Proiectul are ca scop creşterea calităţii şi eficienţei actului medical şi scăderea timpilor de aşteptare şi intervenţie specializată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. În acest sens va fi reamenajat spaţiul de primire şi triaj la intrarea în UPU şi totodată va fi separat de spaţiul de evaluare şi tratament imediat.

De același autor

Related Articles