[AUDIO] Raed Arafat susţine campania „Muzică pentru Viaţă”

Şi Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din România susţine campania umanitară „Muzică pentru Viaţă”. De fiecare dată când a avut ocazia ori a fost solicitat, Arafat a dat dovadă de empatie şi de solidaritate mai ales când viaţa copiilor a fost în joc. Din păcate copiii nu sunt scutiţi de suferinţă.

Nu pot descrie cuvântul cancer mai ales când vine vorba de copii, este un diagnostic dur, foarte multă tristeţe”, ne-a declarat Raed Arafat:

Orice sprijin care vine pentru copiii cu cancer este binevenit și n-are cum să fie ceva în plus. Așa că sprijinirea Spitalului Louis Țurcanu este un lucru extrem de important și foarte bine venit și încurajez pe toți să participe la această campanie și să vină în sprijinul micuților care din păcate ajung să aibă boli care le schimbă viața și care le pun viața în pericol, dar având șansa, dacă se tratează corect și dacă se tratează în locul potrivit, acest loc potrivit pentru că vorbim de Spitalul Louis Țurcanu, acest spital trebuie sprijinit nu numai la nivel de stat ci și la nivel de societate civilă, așa cum se întâmplă peste tot în lume.

Domnul Raed Arafat când spun copil cu cancer, ce sentimente vă încearcă pe dumneavoastră? Mi-e greu să vă descriu, dar pot să vă spun că în primul rând este de tristețe…când un copil este supus unei astfel de provocări, care de multe ori nu înțelege, nu înțelege ce are, nu înțelege ce înseamnă să aibă cancer. Poate că la început chiar nu înțelege că viața lui e în pericol. Unii dintre ei la un moment sesizează, că viața lor este în pericol și că s-ar putea să nu scape. Și asta este cel mai trist lucru. Așa că, din nou, orice sprijin pentru acești copii este foarte bine venit și trebuie cu toții să facem acest lucru.

Sunt Raed Arafat, șeful departamentului pentru situații de urgență din Ministerul Afacerilor Interne și susțin campania Muzică pentru Viață”.

Cele mai citite

Related Articles