[AUDIO] PSD Caraș Severin a decis: Ioan Dragomir va fi noul prefect

Ioan Dragomir, fostul şef al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara a fost nominalizat de către organizaţia PSD Caraş-Severin pentru funcţia de prefect al judeţului.

Preşedintele organizaţiei PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu a declarat că Ioan Dragomir nu este un nume nou în politică cărășeană

Ioan Dragomir este vechi membru PSD și mai mult decât atât un om cu o experiență foarte mare în administrația publică. Tocmai acesta a fost criteriul principal pentru care l-am desemnat pentru a ocupa functia de prefect al județului Caraș Severin”, a declarat pentru Radio Reșița, deputatul Silviu Hurduzeu.

Pentru funcţia de prefect au mai fost vehiculate şi alte nume: judecătoarea Gabriela Stuparu, Flavius Nedelcea şi fostul primar din Moldova Nouă, Adrian Torma.

Actualul prefect, liberalul Cristian Gâfu a declarat că este pregătit să predea ştafeta şi aşteaptă decizia oficială de eliberare din funcţie.

Funcția de prefect este una politică, undeva de la 1 februarie – 1 martie anul acesta, tocmai ca urmare a unei concesii făcute foștilor partenerei de la guvernare, de la USR. Prefectul, Cristian Gâfu are în birou roba de avocat, se poate oricând întoarce în avocatură. În calitatea de prefect mi-am făcut datoria față de toți primarii din Caraș Severin indiferent de coloratura lor politică pentru că noi reprezentăm cetățenii. Îmi voi face bilanțul la sfârșutul mandatului și sper să nu am prea multe reproșuri”, a declarat la Radio Reșița, Cristian Gâfu.

Urmează ca noua propunere să fie înaintată spre validare de premierul Nicolae Ciucă şi ulterior, publicată în Monitorul Oficial.

De același autor

Related Articles