primaria GlimbocaPrimăria Glimboca se numără printre puţinele administraţii locale din judeţul Caraş-Severin care nu are arierate. Primarul Petru Crîsnic a precizat că, deşi a avut investiţii mari, buna gospodărire a făcut să nu se acumuleze datorii de peste 90 de zile  către firmele care au executat lucrări de infrastructură pe raza comunei. Edilul localităţii dă exemplu investiţia de aproape 2,5 milioane de lei privind modernizarea şi extinderea reţelei de canalizare şi staţia de epurare modernă, dar şi realizarea bazei sportive din comună în valoare de 650 de mii de lei, din care contribuţia primăriei este de 130 de mii de lei.
Pentru primari şi consiliile locale, plata arieratelor din resurse proprii înseamnă renunţarea la planurile de investiţii, de aceea preferă să aştepte o mână întinsă de la guvern, de multe ori prin suplimentarea fondurilor de la bugetul de stat.
Printr-o bună gestionare a fondurilor şi lucrări efectuate la timp administraţia comunei Glimboca evită să ajungă la termene de plată de 90 de zile.

Primarul Petru Crîsnic, în dialog cu corespondentul Radio România Reşiţa, Cornelia Vlaicu: