[AUDIO] Preşedintele Romeo Dunca la masa negocierilor cu Alina Stancovici? Se anunţă “măsuri dureroase”

Consiliul Judeţean Caraş-Severin s-a întrunit astăzi, 12 aprilie, în şedinţă extraordinară. 5 proiecte au fost incluse pe ordinea de zi. Este vorba despre o hotărâre pentru modificarea şi completarea ueni hotărâri ce aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru anul 2022. A fost supusă la vot şi hotărârea prin care se solicită Ministerului Sănătăţii achiziţionarea de aparatură medicală. Tot astăzi, au fost aduse în discuţie şi problemele financiare pe care le are Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Consilierul Judeţean PSD, Ioan Crina a analizat cu atenţie pe ce se duc banii unităţii medicale şi a ajuns la concluzia că au crescut cheltuielile din cauza preţurilor mari la utilităţi şi medicamente iar în acest ritm, făra ajutorul forului judeţean, unitatea medicală va acumula şi mai multe datorii. Şi Mircea Teodorescu, consilier judetean  din partea PNL vine cu o solutie, agreată şi de opozitie:

Între timp, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a invitat-o pe Alina Stancovici, mâine, la masa negocierilor pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru binele pacientului.

Romeo Dunca a declarat ca nu-i va impune Alinei Stancovici un plan de atac, dar are câteva “măsuri dureroase” şi speră ca managerul Spitalului Judeţean din Reşiţa să ţină cont de ele. Dunca o sfătuieşte pe Stancovici “să-şi schimbe oştenii din jur”.

Vă reamintim că managerul Spitalului Judeţean din Reşiţa, Alina Stancovici a primit un ultimatum de la preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Aceasta mai are la dispozitie exact 2 luni pentru a face schimbări în cadrul unităţii medicale.

De același autor

Related Articles