[AUDIO] Preşedintele Romeo Dunca a luat o decizie! Ce se întâmplă cu Alina Stancovici?

După şedinta Consiliului de Administraţie de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a declarat pentru Radio România Reşiţa că situaţia financiara a spitalului este gravă dar în acelaşi timp admite că toate aceste arierate nu i se datorează actualului manager, Alina Stancovici ci au fost acumulate în ani de zile. Romeo Dunca, îi reproşează managerului Stancovici faptul că nu a făcut nimic ca aceste datorii şi arierate să scadă.

Romeo Dunca a luat o hotărâre pentru binele pacientului dar şi pentru rezolvarea acestor probleme financiare şi doreşte sa-i mai acorde o şansă managerului Alina Stancovici.

Nu mi-am dorit să o demit, nu-mi doresc nici în acest moment dar fac o analiză, o să invit şi presa şi o să discutăm împreună măsurile care ar trebui luate şi credeţi-mă că sunt gata să dau un nou termen, eu îi mai dau doamnei Stancovici o şansă şi o să vedeţi că am pregătit eu un pachet de măsuri şi vreau să i le bag sub nas şi să-i spun, asta trebuie să faci şi îţi dau un termen să le faci, eu nu vreau să te dau afară, unde să găsesc un om mai bun?”

Preşedintele Romeo Dunca o vrea la masa negocierilor pe Alina Stancovici pentru soluţionarea acestor probleme, pentru ca pacienţii să nu fie afectaţi de problemele spitalului.

Vă reamintim că ieri Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a propus demiterea Alinei Stancovici din funcţia de manager, cu 3 voturi pentru şi o abţinere. Principalul motiv al demiterii a fost faptul că Alina Stancovici nu a respectat graficul de eşalonare a datoriilor, grafic stipulat şi în contractul de management.

În acest mandat de 18 luni, Stancovici a redus datoriile spitalului cu 1 milion de lei şi nu cu 10 milioane. În plus, la ora actuală Spitalul de Urgenţă Reşiţa este singurul judeţean din ţară care are arierate, atrage atenţia preşedintele CA, medicul Paul Purea.

Cele mai citite

Related Articles