[AUDIO] Prefectul județului Caraș-Severin rămâne în funcție! La Timiș și Arad apar modificări

Prefectul Cristian Gîfu rămâne pe funcție, în urma negocierilor purtate de liderii coaliției de guvernare.

În opinia președintelui PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, avocatul Gîfu a dovedit că ştie administraţie şi că este implicat în problemele judeţului.

„Vorbesc în cunoştinţă de cauză, prefecturile fiind în subordinea Ministerului Afacerilor Interne și am colaborat cu Cristi într-un an deosebit de greu, foarte complicat și cu multe probleme dificile pentru județul Caraș-Severin. De acum, împreună și cu subprefecţii de la USR-Plus şi UDMR, ei vor face o echipa completă şi îi asigur în continuare de tot suportul meu. Poate că mulți preferau să pierdem acest post de prefect, dar victoria este cu atât mai frumoasă, reuşind să păstrăm această poziţie, având în vedere inclusiv faptul că, la nivel național, în clasamentul PNL suntem pe locul 8 la rezultatele de la alegerile din 6 decembrie. Reușita ne mai obligă și pe noi, dar și pe colegii din filială care au demnităţi publice la nivel judeţean, inclusiv pe domnul prefect, să rămână mereu în interesul oamenilor şi al judeţului Caraş-Severin“.

Avocatul Cristian Gîfu a fost învestit în funcția de prefect al județului Caraș-Severin în luna ianuarie a anului trecut.

Tot în urma negocierilor de la nivelul Coaliției, s-a convenit ca județul Timiș să aibă un prefect propus de USR-Plus, iar Aradul un membru UDMR. Conform legii, după ce au fost numiți prin hotărâre de Guvern, prefecții trebuie să demisioneze din partid.

De același autor

Related Articles