Peste 360 de polițiști cărăşeni au acționat în zilele de Crăciun pentru menținerea ordinii publice pe raza întregului județ. Patrulele de ordine și siguranță publică au intervenit în ultimele 72 de ore la 124 de sesizări din partea cetățenilor.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost aplicate peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 76.600 de lei și au fost confiscate bunuri, constând în produse alimentare și material lemnos. Au fost constatate și nereguli în trafic, spune Alina Boeru, purtător de cuvânt la IPJ Caraș-Severin.

„Pentru abaterile la regimul circulației pe drumurile publice polițiștii rutieri au  aplicat 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 57.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 3 pentru viteză excesivă, iar restul pentru alte abateri, și au retrase 2 certificate de înmatriculare. În aceeași perioadă, au fost sesizate 34 de infracțiuni, dintre care 5 la regimul circulației rutiere. În ceea ce privește accidentele rutiere, polițiștii au acționat în permanență pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare, în aceste zile fiind înregistrat un singur accident grav, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane”.

Polițiștii cărășeni vor continua și vor intensifica acțiunile desfășurate pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în județ.