[AUDIO] Peste 2.000 de voluntari din Caraş-Severin participă la campania de ecologizare Let’s Do It România. În caz de vreme nefavorabilă, acţiunile vor fi reprogramate!

[UPDATE] În caz de vreme nefavorabilă, acţiunile programate a se desfăşura sâmbătă, 17 septembrie, vor fi reprogramate pentru perioada 18-25 septembrie în funcţie de condiţiile meteorologice, a informat coordonatorul campaniei Daniel Toma. În localităţile în care nu va ploua se vor desfăşura conform programului, iar în cele care plouă, acestea vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară.

***

Cărăşenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 17 septembrie să se alăture celei mai ample campanii de igienizare de la nivel naţional „Let’s Do It România”.

Conform coordonatorului evenimentului la nivel de Caraş-Severin, Daniel Toma, până în prezent şi-au anunţat participarea un număr de peste 2.000 de voluntari din 6 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ. Persoanele care şi-au manifestat intenţia să participe la acţiunea de ecologizare, vor primi din partea organizatorilor saci şi mănuşi de protecţie.

Ne bucurăm că s-au alăturat acțiunii noastre peste 60 de instituții publice din județ, în mare parte școli, dar și primării, în jur de 13 primării, alături de alte instituții publice precum Parcul Național Semenic-Cheile Carașului, Parcul Național Domogled, Direcția Apelor Banat, Direcția Silvică ne-a sprijinit, de asemenea, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu, Inspectoratul Școlar, Jandarmeria, putem spune că a fost o mobilizare bună. Ce ne bucură cel mai mult este că mai mult de jumătate dintre voluntarii pe care îi așteptăm sunt copii. Acțiunea are, pe lângă caracterul social și o latură educativă.

Putem să vedem și alte avantaje pe care ieșirea de sâmbătă în natură o poate avea pentru fiecare voluntar. Pe lângă activitățile acestea de natură fizică, până la urmă ei se pot bucura și de împrejurimile localităților lor. Județul nostru, după cum bine știm, nu duce lipsă de frumusețe, important e să o punem în valoare. Iar curățenia, cred eu că este un element care ajută la acest lucru. ”

Detalii privind participarea se pot afla pe site-ul campaniei.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles