[AUDIO] Oţelu Roşu înfloreşte de la o zi la alta: O întreagă serie de investiţii sunt anul acesta pe rol în urbea din Valea Bistrei

O serie de proiecte de investiţii aflate în faza de pregătire, dar şi în diverse etape de realizare, sunt obiectivele pentru anul acesta ale Administraţiei locale a oraşului cărăşean Oţelu Roşu.

Edilul urbei din Valea Bistrei, Luca Mălăiescu a declarat pentru Radio Reşiţa că, este vorba despre mai multe străzi aflate în diferite stadii de asfaltare, reabilitarea a două cămine culturale din cartierele Mal şi Ohaba, precum şi a podului din cartierul Cireşa, a cărui structură a fost grav afectată de inundaţii, dar şi despre construcţia unei noi creşe cu program prelungit şi modernizarea pieţei agroalimentare din oraş.

Avem proiecte care sunt în derulare şi aici mă refer la pavarea trotuarelor a 17 străzi în oraşul Oţelu Roşu, sunt deja 7 pavate şi continuăm cu celelalte 10 străzi. Avem proiectul în derulare cu grădiniţa din cartierul Libertăţii. Reîncep lucrările şi îmi doresc ca anul acesta să finalizăm această grădiniţă care este la standarde europene. este vorba despre o grădiniţă cu program prelungit. De asemenea mai avem proiecte foarte importante pentru oraş, depuse. 11 străzi de asfaltat, mai avem un proiect depus la Ministerul Dezvoltării. Avem reabilitarea a două cămine culturale la Compania Naţională de Investiţii, este vorba despre căminele din cartierele Mal şi Ohaba, de-asemenea mai avem un proiect pe calamităţi, depus pentru reabilitarea podului din cartierul Cireşa, pod care în urma inundaţiilor a avut foarte mult de suferit, proiect în valoare de două milioane de lei. Mai avem un proiect în lucru pentru o creşă nou nouţă cu program prelungit în cartierul Rozelor, avem de-asemenea un proiect în lucru pentru reabilitarea şi modernizarea Pieţei Agroalimentare din oraşul Oţelu Roşu, avem proiecte suficiente pentru perioada următoare„.

Luca Mălăiescu

Luca Mălăiescu a mai subliniat că, din această primăvară, ample lucrări de modernizare vor fi intreprinse şi în zona de agrement Gura Jgheabului din localitate.

De același autor

Related Articles