[AUDIO] O masă de sărbătoare pentru nevoiaşii Reşiţei

centru-varstnici0

38 de bătrâni cu venituri mici, din municipiul Reşiţa, au simţit marţi, 24 decembrie, atmosfera apropiatelor sărbători. Angajaţii Centrului de zi din cartierul Muncitoresc au servit nevoiaşilor un meniu festiv şi au împărţit pachete cu alimente pentru masa de Crăciun.

Vârstnicii care primesc de-ale gurii la cantina socială a Centrului de zi a Primăriei municipiului Reşiţa vor primi, de sărbători, pachete cu mâncare, dar şi o masa caldă pentru acasă, a declarat şefa Serviciului, Ana Anculia:

Pachetele de sărbători conţin un meniu adecvat Crăciunului, dar şi dulciuri şi fructe a precizat bucătarul centrului, Costel Filip:

Centrul de zi a fost deschis anul acesta prin grija Primăriei municipiului de pe Bârzava şi oferă vârstnicilor din oraş ocazia să se întâlnească, să socializeze şi să servească şi o masa caldă pe zi. Reporterii Radio România Reşiţa s-au aflat în Ajun de Crăciun în mijlocul celor peste 30 de pensionari şi au aflat de la aceştia cum vor petrece de apropiatele sărbători:

Centrul de zi va fi deschis pentru public şi luni, 30 decembrie, în intervalul orar 8.00-16.00 şi îşi va relua pe deplin activitatea din data de 6 ianuarie 2014.

De același autor

Related Articles