[AUDIO] Moş Crăciun vine cu ATV-ul în Banatul Montan

     Cei 40 de membri ai clubului ,,Off Road Banatul Montan” vor organiza o acţiune umanitară în pragul  sărbătorilor de iarnă. În acest sfârşit de săptămănă vor oferi pachete cu alimente, haine,  dulciuri şi jucării pentru 5  familii din Reşiţa care locuiesc în cartiere mărginaşe şi greu accesibile din oraş.

    De asemenea, duminică, 20 decembrie,  membrii clubului se vor deplasa cu ATV-urile în localităţile Ramna, Valeapai şi Bărbosu unde vor  distribui ajutoare constând în alimente şi cadouri de Crăciun pentru  15 familii nevoiaşe. Unul dintre reprezentanții clubului, profesorul Liviu Moise a vorbit despre aceste acțiuni umanitare:

”Suntem un grup de pasionați de sporturile cu motor și ne-am gândit ca împreună să facem, în aceste zile dificile pentru toți,  o bucurie celor mai greu încercați. Cei de la Direcția de Asistenţă Socială din Reşiţa ne-au sugerat câteva familii mai greu încercate și am hotărât să le facem o surpriză în ziua de sâmbătă. Împreună, cei 40 de membri ai Clubului nostru, ne vom deplasa și în comuna Ramna și satele aparținătoare pentru a duce alte ajutoare persoanelor nevoiașe de acolo. Dorim să le facem traiul mai ușor și viața mai frumoasă. Le vom duce bani, alimente, jucării, haine etc., toate oferite din partea membrilor Clubului,, Off Road Banatul Montan”.   

La iniţiativa pasionaţilor de sportul cu motor se alătură şi Serviciul de Asistenţă Socială din Reşiţa care oferă o cantitate de cartofi pentru cele 5 familii cu nevoi sociale, ne-a mai informat prof. Liviu Moise.