[AUDIO] Mobilizare de forţe în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţe Reşiţa. Ce se întâmplă cu secţia UPU-SMURD?

Conducerea Spitalului Judeţean din Reşiţa a demarat lucrările pentru derularea proiectului de mutare a secţiei UPU-SMURD în containerele amplasate în curtea unităţii medicale.

A fost mobilizare de forţe astăzi, în curtea celui mai mare spital din Caraş-Severin. Se lucrează intens pentru ca toate echipamentele din actuala secţie UPU-SMURD să fie mutate până la finalul acestei săptămâni în containerele special amenajate, acest efort fiind făcut pentru continuarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe, un proiect extrem de important pentru comunitate. Managerul Cosmin Librimir este pe şantier şi ne spune cum se derulează lucrările:

„Prin bunăvoința domnului Filipescu și echipei lui prin care țin să le mulțumesc și public pentru că ei chiar au fost la înălțime și s-au mișcat foarte repede, aşa că aceste containere au apă. Având în vedere că avem un termen scurt, lucrăm contracronometru, prin bunăvoința domnului Voi Alexandru de la EEI și a domnului Sandu Sorin de la EEI Bocşa avem şi curent electric.

Deci se va face recepția lucrării de către Consiliul Județean și de mâine după ce facem recepția lucrărilor se poate muta UPU în aceste containere.”

Costurile cu lucrările de reabilitare şi modernizare a secţiei de Urgenţe Reşiţa depăşesc 4 milioane de lei. Pe lânga extinderea şi amenajarea infrastructurii UPU, proiectul mai prevede şi dotarea unităţii cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Proiectul are ca scop creşterea calităţii şi eficienţei actului medical dar şi scăderea timpilor de aşteptare şi intervenţie specializată la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean din Reşiţa.

De același autor

Related Articles