[AUDIO] Medicul Bogdan Gaiţă din Reşiţa rezolvă urgenţele stomatologice de sărbători

Persoanele care au dureri de dinţi în această perioadă trăiesc un adevărat calvar! De sărbători majoritatea medicilor stomatologi din judeţ şi-au închis cabinetele şi cum în Caraş-Severin nu există servicii stomatologice de urgenţă, unii pacienţi sunt nevoiţi să meargă în judeţele apropiate precum Timiș și Arad pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Din fericire însă şi în acest an, în sprijinul celor cu afecţiuni dentare ce reprezintă o urgenţă vine tânărul medic stomatolog Bogdan Gaiţă din Reşiţa care a decis să rezolve toate urgenţele care apar în judeţul nostru.

Cei care au probleme stomatologice de Crăciun, îl pot contacta în această perioadă pe Bogdan la numărul de telefon 0743 610 599.

Detalii ne oferă stomatologul Bogdan Gaiță:

Mituri legate de durerea de dinti:

Multe dintre aşa zisele sfaturi pentru calmarea durerilor de dinţi, dacă sunt puse în practică ajung chiar să provoace mai multe neplăceri:
– o aspirina aplicată pe dinte – Daăa se doreşte utilizarea aspirinei pentru calmarea durerilor de dinţi, aceasta se va inghiţi cu puţin lichid. Nu se va aplica direct pe gingie sau dinte, întrucât va provoca arsuri severe pe partea interioara a obrazului si a gingiei, iar perioada de vindecare se poate extinde chiar către patru-cinci zile;
– o durere de dinţi înseamnă ca se va pierde un dinte – Tratamentul canalului radicular poate salva un dinte cu pulpa deteriorată sau cu abces. Acest tip de terapie presupune o mica obturaţie în dinte, îndepărtarea pulpei dentare, umplerea şi sigilarea canalului.
– dacă durerea dispare, a dispărut ţi problema – Durerea este un avertisment că ceva nu funcţoneaza bine în corpul unei persoane, astfel că nu trebuie ignorată. Problema poate fi mai serioasă decât afectarea unui dinte: durerile resimţite la nivelul maxilarului inferior, de exemplu, sunt un simptom de boli cardiace.

1 COMENTARIU

  1. Un adevărat OM şi un profesionist desăvârşit! Am beneficiat de serviciile domniei sale chiar ,,în urgenţă”. De la felul în care îţi câştigă încrederea şi până la tratamentul ABSOLUT NEDUREROS aplicat, totul este la superlativ. Un profesionist adevărat şi un Om deosebit! sărbători fericite şi La mulţi ani, domnule doctor!
    Cu deosebit respect, Vali Popovici

Comments are closed.

De același autor

Related Articles