[AUDIO] Marcel Vela, vicepreşedinte pe Regiunea Vest

Preşedintele PNL Caraş-Severin a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional, responsabil de activitatea politică din Regiunea Vest.

Senatorul Marcel Vela va coordona activitatea liberalilor din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. El a declarat că împreună cu noul președinte al partidului, cu ceilalți membrii ai Biroului Executiv și alături de toți colegii din Banat va face ca Regiunea Vest să treacă într-o nouă etapă de dezvoltare.

„Mulțumesc colegilor din conducerea centrală și liderilor din celelalte județe, cât și delegaților din regiune care au avut încredere în mine și m-au votat! Sper să implementăm noi proiecte de dezvoltare, să accesăm fondurile europene şi să aducem la o nouă etapă toată regiunea de vest. Cred că se va reface Alianţa cu USR-Plus şi că vom guverna pentru România şi pentru oameni”.


Tot în şedinţa Consiliului Național al PNL, Alin Nica, președintele Consiliului Judedean Timiș, a fost ales vicepreședinte responsabil de infrastructură de transport. Senatorul Alina Gorghiu e vicepreședinte pe domeniul drepturile omului, protecția minorităților etnice, religioase și a grupurilor vulnerabile de orice natură.

De același autor

Related Articles