[AUDIO] Lucrările de reabilitare a fostei Şcoli Pittner sunt influenţate de condiţiile meteorologice

Lucrările de reabilitare a clădirii-monument de la fosta Şcoală Pittner din Reşiţa sunt condiţionate de anotimp şi de temperaturile ambientale, a precizat pentru Radio Reşiţa, Andrei Szabo – preşedintele Asociaţiei “Euroland Banat”, parteneră în proiect:

Se muncește acolo, sunt băieții care lucrează, sunt în faza de curățenie, nu de mizerie, ci de dat jos, tencuiala, înlocuit structuri care sunt rău deteriorate. Când au decopertat au descoperit o grămadă de minuni, că așa la suprafață când te duci, arunci o privire, zici na, aici o problemă, aici alta, dar când te-ai pus și sapi și vezi, mai descoperi. Acuma se așteaptă să vină cu forțe mai mari în momentul când se va încălzi afară, pentru că și temperatura joacă un rol important în povestea asta“.

Amintim că, pentru demararea intervenţiilor necesare, amplasamentul din strada Furnalelor a fost predat constructorului la jumătatea lunii ianuarie, iar lucrările a căror valoare se ridică la aproape 4,8 milioane de lei au termen de finalizare 12 luni.

De același autor

Related Articles