[AUDIO] Locuitorii comunei Brebu vor beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite

O caravană medicală pentru depistarea persoanelor cu probleme de vedere va ajunge mâine în comuna Brebu. Cetăţenii care au probleme de vedere, care au dureri de cap, nu mai văd să citească şi nu se mai pot concentra sunt invitati mâine de la ora 10.00 în incinta Căminului Cultural din localitate pentru a beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite.

Este o acţiune cu tematică medicală ce sprijină comunitatea iar oamenii cu astfel de probleme nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în mediul urban pentru a beneficia contra cost de astfel de investigaţii, ne-a declarat primarul Ion Ţicheriu:

Persoanele depistate cu probleme grave de vedere, în urma acestor investigaţii vor fi îndrumaţi către cabinetele medicilor specialişti iar cei care vor avea nevoie de ochelari de vedere vor fi consiliaţi în acest sens.

Ochii sunt cel mai important organ senzorial de care dispunem. Oricare ar fi cauza, tulburările de vedere nu pot fi ignorate, întrucât se pot agrava şi pot avea un impact semnificativ asupra calităţii vieţii. Uneori, o problemă a ochiului poare fi o consecinţă a stării generale de sănătate. În acest caz, tratamentul va fi recomandat de către medicul internist dar un lucru este cert, ajutorul profesionist este întotdeauna necesar!

Sursa foto: Clinica Oculus

De același autor

Related Articles