Pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Reşiţa rămân deschise, a declarat pentru Radio Reşiţa şeful SC Pieţe, Dorin Bistrian. Conform acestuia în municipiul de pe Bârzava, Piaţa Nord îşi va continua activitatea ca şi până acum, iar cea din Sud în spaţiile deschise din imediata apropiere, adică în parcarea de sub corpul B şi pe platforma dinspre blocurile turn. Dorin Bistrian a mai subliniat că, în Piaţa Reşiţa Sud, construcţia este ca atare şi nu permite desfacerea halei de comercializare, spre deosebire de spaţiul similar din Reşiţa Nord unde acesta are altă configuraţie.

Dorin Bistrian

Şeful Pieţe a mai precizat că, doar activitatea târgurilor, precum este Piaţa Ocico, a fost sistată integral pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Conform care i legi ai închis Ocico piata,va e in aer liber și curat???sa va fie rusineee,mincinoșilor,fece ne ați taxat pe luna asta daca știați că închideți???Nesimțiților ce sunteți va bateți joc de oameni acum înainte de sărbători când puteam și noiai face un ban.Rusine vouă care faceți fiecare după capul lui nu conform legii.Dracu va va m ai vota,Nesimțiților.

Comments are closed.