[AUDIO] La Reşiţa, campania de curăţenie ia startul odată cu luna plantării arborilor

Primăria Reşiţa dă miercuri, 15 martie startul unei noi ediţii a campaniei-concurs “Reşiţa Curată”, un amplu program de salubrizare la care sunt aşteptaţi să contribuie agenţii economici, instituţiile publice, unităţile de învăţământ, dar şi asociaţiile de proprietari şi locatari.

Cornelia Burileanu – şeful Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu pentru Radio Reşiţa:

În perioada 15 martie – 15 mai, Primăria Municipiului Reșița organizează campania de curățenie “Reșița curată – curățăm și menținem” și anul acesta organizăm bine cunoscutul concurs între asociațiile de proprietari locatari. La concurs se pot înscrie toate asociațiile care se implică în întreținerea spațiilor adiacente imobilului în care locuiesc, în întreținerea dotărilor din jurul blocului și care nu au datorii la furnizorii de servicii de utilitate publică. Suma alocată premiilor anul acesta este de 10.000 de lei, trei premii întâi în valoare de 2.000 lei per premiu, trei premii doi de 1.000 lei per premiu și trei de câte 500 de lei. Mai avem cinci mențiuni cu 100 de lei per pe premiu. Este un concurs care la Reșița a funcționat bine și oamenii sunt bucuroși când primesc o sumă care o pot utiliza pentru înfrumusețarea scării sau a asociației în diverse moduri“.

Cornelia Burileanu a mai subliniat că, în perioada campaniei, Primăria Reşiţa în colaborare cu şcolile, ong-urile, alte instituţii şi voluntari va organiza o serie de acţiuni de salubrizare şi de conştientizare în ceea ce priveşte păstrarea curată a oraşului de pe Bârzava.

De același autor

Related Articles