[AUDIO] Investigaţii medicale de ultimă generaţie şi acţiuni culturale la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, proiect care a dat tonul unor acţiuni similare la nivel naţional, a început ieri la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara şi continuă şi la această oră fără probleme.

Persoanele care vor face rapelul în acest sfârşit de săptămână vor putea beneficia şi de un screening medical. Coordoatorul acestei acţiunii, profesorul Dorel Sandesc anunţă cetăţenii că se vor face teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc.

Maratonul Vaccinarii de la Timisoara a strans din nou laolaltă sute de medici, asistente medicale, dar si studenti de la Victor Babeş University of Medicine and Pharmacy, Timişoara. Ca si in urma cu trei saptamani, cu totii am venit la CRAFT sa “punem umarul pentru Timisoara” si asta pentru ca #impreunasuntemputernici si numai. De la Spitalul Victor Babeş din Timişoara sunt prezeneţi la maraton medicii Narcisa Nicolescu, Lazureanu Voichita, Virgil Musta şi Teodora Moisil.

Deşi este maraton de rapel cu Pfizer, vor putea participa şi persoanele nevaccinate, pentru care se va folosi serul Johnson&Johnson, care necesită o singură doză. La această acţiune sunt invitaţi să participe şi cărăşenii dar şi cetăţenii din alte judeţe care nu s-au vaccinat a concluzionat profesoru Dorel Sandesc.

De același autor

Related Articles