[AUDIO] În Reşiţa sunt foarte multe solicitări pentru doza booster anti COVID. Sunt interesaţi cărăşenii şi de doza a 4-a?

Administrarea dozei a 4-a de vaccin anti COVID cu Pfizer va putea fi efectuată de astăzi, la cerere în cele 15 cabinete de medicină de familie din Caraş-Severin. Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele cu vârsta peste 18 ani care au fost imunizate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Doza a 4-a de vaccin este recomandata în special persoanelor cu vârsta peste 60 de ani, la minimum 4 luni după cea de a 3-a doză, ne-a declarat medicul infecţionist, Virgil Musta.

Cărăşenii trecuţi de prima tinereţe susţin că vor face doza a 4-a de vaccin pentru a se proteja. În municipiul Reşiţa a crescut interesul pentru doza booster anti COVID. Pentru doza a 4-a, de exemplu medicul de familie din Reşiţa, Ancuţa Naidin nu a primit încă solicitări.

Vă reamintim că în depozitul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică din Caraş-Severin sunt 500 de doze de Pfizer.

Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de ştiut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii ţări şi 3000 de cabinete de medici de familie.

De același autor

Related Articles