[AUDIO] În Caraş-Severin creşte interesul şi pentru administrarea dozei a 4-a de vaccin anti-COVID

În Caraş-Severin a început să crească interesul şi pentru administrarea dozei a 4-a de vaccin anti COVID. Cei interesaţi se pot vaccina doar în cabinetele medicilor de familie incluşi în acest program naţional de imunizare. Conform Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, alţi doi medici de familie s-au alăturat acestei campanii, în total în Caraş-Severin fiind disponibile 17 cabinete de medicină de familie în care oamenii se pot vaccina anti COVID.

Până la această oră, 32 de cărăşeni şi-au făcut doza a 4-a de vaccin anti COVID, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Daniel Botgros.

Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a Pfizer persoanele cu vârsta peste 18 ani care au fost imunizate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Doza a 4-a de vaccin este recomandată în special persoanelor cu vârsta peste 60 de ani, la minimum 4 luni după cea de a 3-a doză.

Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverinţa de vaccinare, din Registrul Electronic Naţional de imunizare sau de certificatul digital.

Sursa foto: arhiva RRR

De același autor

Related Articles