[AUDIO] Hurduzeu: Dunca ar trebui să-și ceară scuze!

Scandalul iscat în această săptămână în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin nu a rămas netaxat de fostul președinte al Forului, deputatul Silviu Hurduzeu.

Într-o conferință de presă susținută astăzi la Reșița, președintele interimar al PSD a declarat că situația a degenerat în Consiliul Județean și acest lucru este în defavoarea cetățenilor județului. Parlamentarul îi solicită lui Romeo Dunca să-și ceară scuze.

„Calitatea dialogului scade de la o ședință la alta. A fost o ședință cu injurii. Constatarea mea și nu doar a mea este că pe actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin încep să-l lase nervii, pentru că nu este de acceptat un astfel de limbaj. Am fost președinte de Consiliu Județean și nu mi-am permis niciodată să aduc astfel de injurii consilierilor județeni. De fiecare fată, când nivelul discuțiilor depășea un anumit cadru făceam apel la faptul că suntem într-un for deliberativ și reprezentativ pentru județul nostru, iar nivelul discuțiilor trebuie să fie unul ridicat. I-aș sugera președintelui Dunca să-și ceară scuze nu doar fostului vicepreședinte Flavius Nedelcea, dar și cetățenilor acestui județ pentru comportamentul său din timpul ședinței, pentru că din nou județul Caraș-Severin a fost pe prima pagină în presa națională. Prin acest comportament are de pierdut județul Caraș-Severin, pentru că președintele Dunca reprezintă prin funcția pe care o deține județul nostru“.

Silviu Hurduzeu a acuzat dur și modul în care au fost împărțiți banii către Primării. El a precizat că reprezentanții opoziției vor contesta hotărârea și speră ca aceasta să fie suspendată și apoi anulată.

De același autor

Related Articles