[AUDIO] Hoţii au dat atacul la un depozit pe Calea Timişoarei

5 bărbați au fost priși în flagrant delict, imediat după ce au spart un depozit. S-a întâmplat în această dimineaţă pe Calea Timişoarei din Reşiţa. Unul dintre hoţi era urmărit național tot pentru furt şi se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, aflați în serviciul de patrulare împreună cu jandarmi, pe Calea Timișoarei, au surprins în flagrant delict 5 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, toți din municipiu, imediat după ce au spart un depozit al unei societăți comerciale, de unde au sustras diferite mărfuri (alimente și alcool), pe care le-au  încărcat într-un autoturism. Tânărul de 23 de ani era urmărit național după ce a pătruns prin efracție în 12 locuințe din Reșița, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă  pentru 30 de zile, acesta sustrăgându-se măsurii. De asemenea, polițiștii au stabilit că cei 5 bărbați au pătruns prin efracție în mai multe autoutilitare parcate în curtea depozitului, iar dintr-o mașină au sustras un CD player. Cele 5 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Reșița, fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”.

Prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate. Tot astăzi, bărbatul de 23 de ani urmărit național urmează să fie prezentat Judecătoriei Reșița pentru confimarea măsurii arestării preventive.

În cauză, polițiștii de investigații criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările în vederea stabilirii, documentării și probării tuturor activităților infracționale ale persoanelor bănuite și tragerii la răspundere penală a acestora, în funcție de evoluția anchetei urmând a fi dispuse măsuri legale.

De același autor

Related Articles