[AUDIO/FOTO] Prietenii  Pompierilor s-au întâlnit la Reșița

Sute de copii din Caraş-Severin au venit duminică la Reșița pentru a participa la un concurs pe teme de protecție civilă.

Stadionul Mircea Chivu a găzduit etapa județeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi Prietenii  Pompierilor. În competiție s-au înscris echipaje din Reșița, Băile Herculane, Caransebeș, Moldova Nouă, Marga, Ezeriș, Fârliug, Târnova, Lupac, Brebu, Berzovia, Băuțar, Vârciorova și Zăvoi.

Copiii sunt foarte fericiți că s-au reluat aceste concursuri, drept dovadă că s-au înscris peste 100 din tot județul. Fiecare echipaj are 10 copii concurenți și o rezervă și sunt 10 loturi la start”, a declarat colonelul Corina Braje de la ISU Semenic.

Elevii participanți s-au dovedit bine pregătiți, mai ales la proba teoretică.

Concursul cuprinde trei probe (una teoretică, pista cu obstacole şi ştafeta de 400 m cu obstacole) şi se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 11-15 ani. Competiția, reluată după doi ani de pandemie, este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin. Săptămâna viitoare va avea loc și concursul Cu viața mea apăr viața.

De același autor

Related Articles