[AUDIO-FOTO] La Reşiţa pomii de Crăciun se vând în parcările marilor magazine din oraş

Brazii de Crăciun şi-au făcut apariţia şi în Reşiţa, iar oferta este bogată şi variată.

Preţurile sunt la nivelul anului trecut, încep de la 50 lei pentru un pom de peste un metru şi jumătate şi ajung până la 150 de lei la cel de doi metri şi jumătate.

Anul acesta reşiţenii îşi vor putea cumpăra pomi de Crăciun doar din parcările marilor magazine din oraş pentru că Direcţia Silvică a judeţului Caraş-Severin asigură brazi doar pentru personalul angajat.

Potrivit unuia dintre comercianţi, exemplarele puse în vânzare, provin dintr-un soi norvegian, crescut în pepiniere din România şi recoltate pentru vânzare atunci când ajung la maturitate.

În funcţie de categorie, ca dimensiuni avem brazi de: 1.00-1.30 m la 50-70 de lei, 1.30-1.75 m=80-100 de lei şi 2.00-2.50 m la 100-150 de lei. La Reşiţa, dacă nu vindem toţi pomii, ne găsiţi până în data de 24 decembrie„.

Bogdan Ştir

Bogdan Ştir a mai subliniat că, oamenii vin şi cumpără, mai ales că preţurile sunt acceptabile, iar pomii de calitate superioară, proaspeţi şi viguroşi. Ce spun reşiţenii şi ce caută ei am aflat de la unii dintre aceştia:

Am venit să iau un brad că am auzit la radio şi am venit să văd să îmi aleg. Pomul trebuie să fie mai des şi să miroase a brad. În fiecare an am luat câte un brad şi doar pom natural, iar preţurile de anul acesta chiar sunt acceptabile„.

Pentru a-şi spori clientela, comercianții oferă cumpărătorilor, după caz, ambalarea gratuită a bradului şi chiar poziţionarea acestuia în suport.

2 COMENTARII

  1. Mi-aș fi dorit și eu un brăduț, dar nu-mi permit să-l cumpăr, deoarece venitul meu este minim însă îmi voi cumpăra o crenguță de brad ca să simțim și noi , adică ,eu și baba mea – Spiritul Crăciunului. Vă dorim din suflet -Craciun Fericit și La mulți ani!

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles