[AUDIO-FOTO] La Bocșa, pachete cu alimente mai puține decât beneficiari eligibili

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană nu au ajuns pentru toate persoanele care ar fi putut beneficia de acestea. De peste 20 de pachete ar mai fi nevoie, s-a constatat aceasta, în ultima zi de distribuire a acestora.

Am primit 849 de pachete, cu 21 de pachete mai puțin decât beneficiarii de ajutor social și alocații de susținere. Am făcut o adresă către Instituția Prefectului, pentru că aveam beneficiari de ajutor social și alocație de susținere mai mulți decât pachete. Pentru persoanele cu handicap gradul 1 și 2 nu mai avem deloc . Anul trecut am reușit să acoperim alte 80 de pachete, pe care le-am primit de la alte primării din județ, care nu au avut nevoie. E vorba despre Primăria Măureni. Încercăm și anu acesta să facem la fel din nou, să vedem în ce orașe, sate sau comune din județ au mai rămas pachete”, a spus  Bogdan Voinovici, directorul Direcției de Asistență Socială Bocșa.

În prezent Direcția de Asistență Socială Bocșa așteaptă să primească cele 21 de pachete de la primăriile din județ care nu le-au distribuit pe toate cele primite.

sursa foto: Direcția de Asistență Socială Bocșa

De același autor

Related Articles