[AUDIO] Foarte mulţi cărășeni au ajuns la spital în noaptea de Revelion și în prima zi din 2023

Noaptea de Revelion şi prima zi din 2023 nu au trecut fără incidente în judeţul Caraş-Severin. Numărul persoanelor care au avut nevoie de îngrijiri medicale a fost mare şi în acest an.

Medicii şi asistentele de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa nu au avut nicio clipă de pauză, patologia a fost diversă: indigestii, colici biliare, accidente, traumatisme şi infecţii respiratorii. Peste 180 de persoane au trecut pragul secţiei de urgenţe, ne-a declarat medicul Emil Bunda:

Unele familii însă, şi-au petrecut Revelionul cu emoţii mai mari ca oricând. La maternitatea Spitalului Judeţean din Resita în ultima zi din 2022 s-a născut un băieţel iar în prima zi din 2023 a venit pe lume o fetiţă, ne-au transmis reprezentanţii spitalului.

Din punct de vedere meteorologic, în prezent temperaturile sunt ridicate pentru această dată, dar în scurt timp va urma o perioadă în care temperaturile atmosferice vor scădea, astfel că medicii recomandă cetățenilor să evite expunerea prelungită la frig și să consume doar lichide calde și mâncare sănatoasă pentru a nu mai întâmpina probleme în noul an 2023.

Cele mai citite

Related Articles