[AUDIO] Festivitate de premiere la Episcopia Caransebeşului

Sala de festivităţi a Episcopiei Caransebeşului va găzdui de la ora 17.00, un eveniment dedicat copiilor. Este un dublu eveniment, după cum spune preotul Mihai Ciucur, coordonator al Departamentului de Tineret al Episcopiei.

„Este o festivitate de premiere a câştigătorilor concursului naţional de creaţie din cadrul programului Hristos împărtăşit copiilor. Participă copii și tineri, alături de preoții coordonatori și de părinți din municipiile Reșița, Caransebeș și orașul Moldova Nouă (de la cele trei parohii premiate), precum și reprezentanți ai ATOR Banatul de Munte din mai multe localități ale județului.

Parohia câștigătoare a Concursului Național de Creație este „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din Moniom, pentru proiectul „Credință  fără granițe”, derulat în parteneriat cu grupul catehetic „Sf. Ioan Gură de Aur”, din Vedrin-Namur, Belgia.

Evenimentul de astăzi are şi rolul de a marca Ziua internaţională a copilui. Cu acest prilej, vor fi susţinute momente artistice, iar copiii vor primi daruri din partea episcopului Caransebeşului, PS Lucian Mic”.

De același autor

Related Articles