[AUDIO-EXCLUSIV] Raul Pătraşcu:”Să fii managerul Spitalului Judeţean Reşiţa este o provocare interesantă. Sunt dispus să ajut!”

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa este aproape de faliment. Pentru a nu ajunge în această situaţie unitatea medicală are nevoie de un nou manager cu experianţă în domeniu este de părere preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca cel care a şi găsit un potenţial candidat pentru acest post.

Însă din păcate şi în acest caz sunt câteva piedici, explică Romeo Dunca:

Fostul manager al Spitalului Judeţean din Timişoara, Raul Pătraşcu ne-a declarat în exclusivitate că încă analizează această propunere şi chiar dacă nu va fi interimar, acesta nu exclude posibilitatea de a participa în momentul în care postul va fi scos la concurs:

Raul Pătraşcu a fost cel mai tânăr manager de spital din România. Acesta a condus Spitalul Judeţean din Timişoara în cea mai dificilă perioadă din istoria sa – pandemia COVID 19 şi a demonstrat că poate să gestioneze fără probleme cei 2 ani de pandemie. În plus, a reuşit în 2022 să atragă 62 de milioane de euro din fonduri europene pentru implementarea unor proiecte importante în spital. Tot în mandatul acestuia Spitalul Judeţean din Timişoara a primit distincţia de Spitalul anului în România.

Raul Pătraşcu a locuit mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii, a studiat medicină preclinică, chimie, biologie şi matematică la colegiul Hamilton și Universitatea Yale. Timp de un an a lucrat pe Wall Street, la un fond de investiţii și consultanță. La 27 de ani a fost numit consilier pe probleme de sănătate, cu rang de secretar de stat, în Guvernul Cioloş. De asemenea, a oferit servicii de consultanță ONG-urilor și entităților corporative, cum ar fi The Journal of Young Investigators, Laboratorium sau Asociația Salvați Copiii.

Cu un CV bogat dar şi cu o vastă experienţă în management, Raul Pătraşcu poate candida fără probleme pentru funcţia de manager a celui mai important spital din Caraş-Severin. Vă reamintim că la ora actuală datoriile Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa deăşesc 23 de milione de lei iar arieratele 17 milioane de lei.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles