[AUDIO] Durerile insuportabile l-au împins spre sinucidere, dar a fost salvat la timp!

Campania umanitară „Muzică pentru Viaţă” continuă! Începând de astazi vă prezentăm zilnic cazurile care au beneficiat de îngrijiri medicale la Centrul Medical Cristian Şerban din Buziaş. Pe frecvenţele Radio România Reşiţa puteţi asculta poveşti de viaţă cu final fericit, datorită oamenilor cu suflet mare de la Buziaş.

Astăzi vă prezentăm povestea impresionantă a lui Constantin din Craiova care suferă de hemofilie de la vârsta de 3 luni. Constantin a ajuns la Buziaş în urmă cu 13 ani după un episod dramatic, din cauza durerilor insuportabile a incercat să se sinucidă dar a fost salvat la timp, a ajuns la Buziaş, a beneficiat gratuit de tratament, a început să meargă iar viaţa sa a prins contur.

Pentru mine este foarte important acest centru, în primul rând că este singurul din ţară care ne dă tratament gratuit, practic aici suntem ca într-o familie. Eu vin aici din 2004, când am ajuns aici nu puteam să merg deloc în picioare, eram în scaun cu rotile din cauza acestei boli. Acum am 36 de ani şi am stat în cărucior până la 24 de ani. Am făcut 6 intervenţii cu tratament şi recuperare am început să merg uşor, uşor, mai întâi cu cadrul şi acum mă deplasez cu o singură cârjă. Din cauza durerilor insuportabile şi a faptului că stăteam numai în casă am şi făcut o prostie, am încercat să-mi tai venele, pur şi simplu nu mai suportam situaţia în care mă aflam dar noroc că am fost găsit la timp şi am fost ajutat, practic aşa am aflat de acest centru. Poate că dacă nu încercam să-mi iau viaţa nu aş fi ajuns aici la Buziaş, deci până la urmă tot răul a fost spre bine. Acum sunt un om optimist, mă simt bine şi încerc să-mi trăiesc frumos viaţa, am şi o logodnică şi sunt convins că o să mai fie şi zile în care o să cad la pat, o să mai simt rău dar nu mai vreau să cedez, vreau să merg mai departe. Nu e uşor atunci când ai o boală incurabilă dar cu multă ambiţie şi perseverenţă o să merg mai departe, mai ales că aici la centru sunt înconjurat de oameni minunaţi, le mulţumesc din tot sufletul profesorilor Margit şi Viorel Şerban pentru ceea ce fac aici pentru noi”, ne-a declarat Constantin.

Radio România Reşiţa şi Crucea Roşie Caraş-Severin continuă campania umanitară „Muzică pentru Viaţă”. Zilnic pe frecvenele noastre putei asculta povestea tinerilor de la Centrul Cristian Şerban din Buziaş. Donează ACUM din puţinul tău şi vino în perioada 17-23 decembrie la CĂSUŢA DE STICLĂ din Parcul Tricolorului. Conturile sunt deschise şi sunt afişate pe siteul nostru radioresita.ro.

Interviul cu tânărul Constantin:

Bolnavii de la CENTRUL MEDICAL CRISTIAN ŞERBAN DIN BUZIAŞ, au nevoie de sprijinul tău!

Daiana Roşca

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles