Consilierii județeni din Caraș-Severin s-au întrunit astăzi în ședință ordinară, după ce timp de două zile, activitatea la Consiliul Județean a fost suspendată din cauza cazurilor multe de îmbolnăviri cu COVID 19.

Președintele Forului, Romeo Dunca a fost mulțumit de rezultatul voturilor exprimate pe marginea proiectelor de hotărâre propuse spre aprobare.

„Sedința am condus-o singur și nu e așa de greu! Părerea mea este că lucrurile au mers bine”.

Dovadă este aprobarea aproape a tuturor punctelor atinse și cu niște câteva amendamente venite din partea consilierilor PSD. Dunca le-a numit „mici atingeri, ridicări pe vârfuri să le spunem așa, să avem și noi activitate”.

Președintele forului județean și-a exprimat speranța că va veni momentul în care va avea unanimitate la tot ceea ce va propune în Consiliu pentru  că intenția sa este să facă doar lucruri bune.

După încheierea ultimei ședințe a Consiliului Județean din acest an, Romeo Dunca a declarat că dispariția fulgerătoare a lui Dan Stan îi obligă pe liberali să aleagă un nou vicepreședinte al administrației județene. După dezbateri interne în cadrul PNL, se va delibera între Ion Chisăliță și Marius Isac.