[AUDIO] Doi tineri au revoluţionat sistemul medical din Grădinari

S-au întors de la Cluj-Napoca în satul bunicilor pentru a ajuta oamenii din comunitate. Aşa începe povestea a doi fraţi care în pandemie au pus bazele unei clinici de Oftalmologie la Grădinari. Cu o investiţie totală de 180 de mii euro, cei doi tineri au reuşit să revoluţioneze sistemul medical din mediul rural, demonstrând că se poate practica această profesie foarte bine şi la sat.

Despre această investiţie care poate concura oricând cu orice clinică din mediul urban, ne oferă detalii unul dintre iniţiatorii acestui proiect, specialistul optometrist Ioan Goje:

În echipa medicală au fost cooptaţi şi alti medici oftalmologi din Timişoara, iar aceştia îşi desfăşoară activitatea alături de sora tânărului Ioan, Maria Goje, medic oftalmolog în cadrul Spitalului Municipal din oraşul de pe Bega. Cei mai fericiţi însă sunt oamenii care locuiesc în zonă şi care nu au mai fost nevoiţi să se deplaseze în marile oraşe din judeţ pentru a beneficia de un consult oftalmologic complet.

Aparatura produsă de o firmă japoneză, consacrată în acest domeniu vine în completarea actului medical, astfel că aici, pacienţii beneficiază de investigaţii complexe, fiind detectate foarte uşor chiar şi cele mai grave afecţiuni oftalmologice.

Şi asta nu e tot, pacienţii care trec pragul acestei clinici beneficiază şi de o super garanţie, în cazul în care au nevoie de ochelari de vedere. Această garanţie acoperă absolut toate costurile dacă pacientul întâmpină diverse probleme. Ce fel de probleme? Ne explică tânărul optometrist Ioan Goje:

Programul de functionare este de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00, dar dacă sunt mai multe solicitări, clinica le stă la dispozitie celor interesaţi chiar şi în zilele de sâmbătă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles