[AUDIO] Doamnele de la Lions Onix Reşita au oferit dulciuri şi ghetuţe copiilor sărmani din Secu

Doamnele de la Clubul Lions Onix Resita au început seria acţiunilor specifice sărbătorilor de iarnă. Leoaicele s-au deplasat la unitatea de învăţământ din Secu şi au oferit dulciuri şi ghetuţe copiilor sărmani.

Aceste acţiuni au devenit deja tradiţie pentru că de fiecare dată când au ocazia doamnele cu suflet mare se implică şi sprijină comunitatea, fiind un adevărat exemplu pentru cei din jur. Cu detalii medicul oftalmolog Felicia Quint:

Pentru că luna decembrie este luna cadourilor, Clubul Lions Onix Resita a inceput seria acțiunilor specifice ocazionate de apropierea Crăciunului, cand sărbatorim nașterea Mântuitorului Isus Hristos!

Ne-am deplasat la scoala si grădinița din Secu, unde doamnele clubului Lions Onix Resita au adus bucurie si zâmbete în sufletele copiilor, cu pungi cu dulciuri, fructe dar si ghetuțe pe măsura fiecărui copil astfel încât iarna si viata sa le fie mai calda. Copiii ne-au colindat şi apoi ne-am urat reciproc Sărbători Fericite iar noi am plecat bucuroase de o altă acţiune reuşită”.

Clubul doamnelor Lions Onix Reşiţa este bine închegat şi gata să ajute comunitatea, indiferent de situaţie. Leoaicele din Caraş-Severin s-au implicat în lupta cu SARS CoV-2, au ajutat copiii nevoiaşi şi familiile sărmane, au organizat acţiuni cu tematică medicala şi acţiuni cultural-artistice, demonstrând de fiecare dată ca sunt aproape de oameni, din toate punctele de vedere.

De același autor

Related Articles