[AUDIO] Creşte interesul pentru facultăţile Centrului UBB Reşiţa. Numărul înscrierilor a crescut procentual faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Din cele 6 facultăţi prezente la Reşiţa, 5 şi-au încheiat procesul de admitere la sfârşitul săptămânii trecute, iar la cea de inginerie înscrierile continuă, atât online, cât şi prin intermediul centrului suport, deschis în cadrul UBB până vineri, 22 iulie, inclusiv.

Conform prodecanului facultăţii de inginerie, Cristian Paul Chioncel, la Centrul UBB din Reşiţa, rata înscrierilor la cele 5 facultăţi a crescut procentual, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În sesiunea de vară s-au înscris cu 10% mai mulţi candidaţi la ciclul de studii de licenţă şi cu 30% la master. Potrivit acestuia, până în prezent, la Centrul UBB din Reşiţa s-au înscris 420 de candidaţi cu examenul de bacalaureat promovat, cifrele fiind însă într-o continuă schimbare până la finalizarea sesiunii de înscrieri din acest sfârşit de săptămână.

Cristian Paul Chioncel

Amintim că, pentru anul universitar 2022-2023, au fost disponibile 1.170 de locuri din care 750 pentru studiile de licenţă şi 420 pentru masterat.

De același autor

Related Articles