[AUDIO] Consiliul Județean cedează Sala Polivalentă! Temporar

Sala Polivalentă din Reșița va intra într-un proces de modernizare, așa că ea trebuia predată constructorului.

Consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi, cedarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții, în vederea reabilitării și modernizării întregului imobil, după cum spune președintele Forului Județean, Romeo Dunca. Proiectul de reabilitare și modernizare va fi finanțat prin Programul național de construcții de interes public sau social și prevede intervenții ample în ceea ce privește eficientizarea energetică a imobilului, precizează Dunca.

„Se vor face intervenții ample în ceea ce privește eficientizarea energetică a imobilului: reabilitarea termică a pereților exteriori și înlocuirea tâmplăriei aferente fațadelor, reabilitarea izolației termice a acoperișului, optimizarea sistemului de ventilare, implementarea unui sistem de monitorizare, refacerea iluminatului terenului de joc și montarea unui grup de pompe de căldură complet automatizate”.

Clădirea va rămâne la CNI doar pe durata realizării investiției, apoi va reveni la Consiliul Județean, care va avea obligația să îi păstreze destinația și să asigure întreținerea ei pe o perioadă de minimum 15 ani.

Consiliul Județean Caraș-Severin va pune la dispoziția Companiei Naționale de Investiții și un teren din apropierea sălii pe care vor fi depozitate materialele de construcții.

De același autor

Related Articles