[AUDIO] Conducere nouă la Prefectura Caraș-Severin! Un social democrat va fi secondat de doi liberali

Prefectura Caraș-Severin își schimbă conducerea! În ultimii doi ani, la cârma instituției a fost liberalul Cristian Gâfu, însă acum face un pas înapoi, fără a părăsi Prefectura.

În ședința de Guvern de joi s-a decis ca noul prefect al județului Caraș-Severin să fie social democratul Ioan Dragomir. Deputatul Silviu Hurduzeu, fost prefect și el, spune că Dragomir este potrivit pentru funcția de reprezentant al Guvernului pentru că are experiență în administrație.

„Am făcut această desemnare ca urmare a experienței domniei sale în administrația publică. A deținut funcția de director al Finanțelor Caraș-Severin, dar a avut o funcție de conducere și în cadrul regionalei Timișoara a aceleași instituții“.

Cristian Gâfu a fost numit subprefect, alături de alt liberal, Alin Muntean Cuzma. Fostul prefect spune că nimeni nu i-a reproșat nimic. A fost doar o decizie politică, negociată în cadrul coaliției de guvernare, și i se supune. Acceptă funcția de subprefect pentru că vrea să continue proiectele începute.

Ceremonia de învestire a celor trei va avea loc vineri, de la ora 10, în sistem videoconferință cu Ministerul Afacerilor Interne.

De același autor

Related Articles