[AUDIO] Concurenţă mai mare la Posturile comunale decât la Academia de Poliţie

Angajările pe care le face Poliţia din sursă externă au trezit interesul celor care vor să îmbrace uniforma militară.

La Serviciul de resurse umane de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin au fost depuse 245 de dosare pentru ocuparea celor 11 locuri vacante de ajutor de şef de post. Asta înseamnă peste 22 de candidaţi pe un loc. În judeţ sunt libere funcţii în comunele Ezeriş, Obreja, Teregova, Cornereva, Doclin, Prigor, Socol, Goruia, Grădinari, Băuţar şi Rusca Montană.

Concurența este mare şi la IPJ Timiș. Peste 300 de candidați, din sursă externă, și-au depus dosarele pentru a ocupa unul dintre cele 14 locuri disponibile. Adică puțin peste 21 de candidați pe un loc. Concursul propriu-zis începe peste două săptămâni, spune Aurora Voicilă, reprezentantul Poliţiei din Timiş.

„În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi Admis să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”.

Şi în Arad există interes. Acolo vor concura 234 de candidaţi pe 11 locuri disponibile la posturile comunale de poliţie din judeţ.

În judeţul Mehedinţi, 206 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean, pentru cele 11 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

De același autor

Related Articles