[AUDIO] Circulația este închisă și joi în Clisura Dunării

Stâncile căzute pe DN 57, în zona Berzasca au fost înlăturate de angajații Secției de Drumuri Naționale Caransebeș. Cu toate acestea, circulația în Clisura Dunării rămâne închisă. Pentru a evita un accident ca cel din toamna trecută din Valea Jiului, versanții trebuie să fie puși în siguranță, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Regionalei de Drumuri și Poduri Timișoara, Alina Sabou.

„Ebulmentul care a căzut pe carosabil, pe DN 57, în zona Berzasca a fost îndepărtat ieri, dar circulația rămâne închisă în această zonă deoarece există încă posibilitatea să mai fie căderi de pietre. În cursul zilei de astăzi, la fața locului se va afla o echipă tehnică formată din constructor, proiectant și DRDP pentru a analiza posibilitățile de punere în siguranță a versantului, pentru a se putea deschide circulația chiar și pe o bandă”.

Circulația pe traseul Orșova – Moldova Nouă și retur se desfășoară cu ocolire prin Bozovici și Oravița.
Zona este ținută sub observație, fiind montate indicatoarele de acces interzis. În funcție de evoluția situației, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului, precizează DRDP Timișoara.

De același autor

Related Articles