[VIDEO-AUDIO-FOTO] Lepa Brena cetăţean de onoare al localităţii Berzasca! Cel mai mare eveniment cultural din Clisura Dunării: „Balkan Fest”

Cetăţean de onoare și ambasador al comunei Berzasca din Caraş-Severin a devenit astăzi celebra cântăreaţă originară din Bosnia-Herţegovina, Lepa Brena. Cunoscuta interpretră de muzică sârbească a fost întâmpinată la școala din localitate cu tradiționala pâine cu sare dar și cu un imens buchet cu flori.

Zeci de admiratori au venit să o vadă pe cea mai titrată artistă din Balcani. În cadrul acestei întâlniri, vocea de aur a Iugoslaviei a avut parte de o mare surpriză din partea comunității. Aceasta a primit drept cadou şi o parcelă de teren, aici în Berzasca pe malul Dunării.

Cei care o admiră o pot vedea în această seară după ora 23.00 într-un super concert la Balkan Fest. Cântăreața va ajunge la scena amenajată pe malul Dunării cu un iaht de lux iar prima ediție a Festivalului Balkan Fest se va încheia după miezul nopții cu un grandios foc de artificii.

La Balkan Festival au participat artiști de valoare din România, Grecia și Serbia, după cum declară primarul, Nicolae Petru Furdui.

Berzasca a organizat un eveniment de mare anvergură, chiar la nivel național, pentru că niciunde nu s-au întâlnit atâția interpreți de valoare de pe malul stâng și malul drept al Dunării, dar și din Grecia. Festivalul Balcanic are ca scop crearea unui brand pe Clisura Dunării, un brand care să fie comun, nu concurențial, cu partenerii din Serbia”.

În prima zi de festival au cântat Horia Brenciu, Theo Rose, Elena Gheorghe, Nikos Papadopoulos, Jean de la Craiova. Sâmbătă au urcat pe scena de la malul Dunării: Andra, 3Sud Est, Raluka și Proiectul Balkanic, Shondy și Mahala Rai Banda, Oana Radu.

Peste 10.000 de oameni, din toate colțurile țării dar și din străinătate au venit la Balkan Fest iar cei mai mulți recunosc că au fost curioși să o vadă din nou pe Lepa Brena.

PROGRAM DUMINICĂ, 17 IULIE

17.00 Acces Festival

18.00 – 20.00 Warm-Up 20:00 Program Artistic

Dejan Petrović

Lepa Brena

Transport cu autobuzul la Balkan Festival

Pentru ruta Caransebeş – Reşiţa – Oraviţa – Moldova Nouă – Berzeasca – Nadina PartyBus

0725 930 240 / 0722 278 430

Pentru ruta Reşiţa – Berzeasca – Valentin Graur

0722 822 871

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles