[AUDIO] CECCAR Caraş-Severin în sărbătoare: Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, marchează un secol de existenţă şi activitate

La 13 iulie 2021 se împlinesc o sută de ani de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

La ceas aniversar, la împlinirea unui secol de la momentul istoric al reglementării profesiei contabile în România, pe care cu mândrie o reprezentăm nu doar în țara noastră, ci și la nivel internațional, la Reşiţa cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, se va desfășura sub sloganul “Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”.

Centenarul profesiei contabile reglementate în România va fi în centrul discuțiilor, dorind, cu acest prilej aniversar, să aducem din nou în atenție rolul esențial al profesiei și al profesioniștilor care o practică în economia națională. Pentru o economie rezilientă este nevoie de afaceri reziliente, iar profesioniștii contabili membri CECCAR sunt consilierii strategici ai managerilor, preocupându-se ca business-urile să fie sănătoase.

În cadrul evenimentului va avea loc și festivitatea de premiere a experților contabili și contabililor autorizați care au obținut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea desfășurată în 2020. Acţiunea se va consuma de la ora 15.30 la Complexul Atlantic din Reşiţa.

Președintele Consiliului Filialei CECCAR Caraș-Severin, Mihaela Azap pentru Radio Reşiţa:

Mihaela Azap

La mulţi ani profesioniştilor contabili, membri CECCAR!

Sursa foto: facebook CECCAR

De același autor

Related Articles