[AUDIO] Caz şocant la Poliţia de Frontieră Mehedinţi

Un agent din cadrul Sectorului Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, agent Corina Moraru, declară că bărbatul avea 39 de ani şi timp de 9 ani a fost jandarm.

„La faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin. Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – STPF Mehedinţi, dată la care a fost şi testat psihologic”.

Agentul care s-a sinucis astăzi, nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare, a mai spus Corina Moraru.

Bărbatul era divorţat şi probabil din cauza unor probleme de familie a recurs la acest gest extrem.

De același autor

Related Articles