[AUDIO] Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin îşi selectează viitorii angajaţi

Interes mare pentru posturile de consilier debutant şi referent cu studii medii, la Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin.

Mai mulţi cetăţeni s-au înscris la concursul organizat pentru cele 14 locuri de muncă pe perioadă determinată.

Directorul Casei Judeţene de Pensii, Dorin Brăilă, pentru Radio Reşiţa, despre rezultatele concursului şi etapele care urmează:

„Din 40 de dosare admise s-au prezentat 39 cu studii superioare, 36 au fost admişi, 3 respinşi şi unul neprezentat. Pentru cele 3 posturi de referent au fost admise 17 dosare, 15 au fost prezenţi, 12 neprezentaţi, 8 admişi şi 7 respinşi. Acesta a mai spus că din cele 11 posturi pentru consilier debutant la interviu vor participa 36 de concurenţi, iar pentru cele 3 posturi de referent, 8 persoane care au luat cel puţin 50 de puncte din 100 posibile. Astăzi, la ora 16.30 vor fi anunţate zilele şi orele când se va susţine următoarea probă, respectiv interviul, pentru că participanţii respinşi la proba scrisă au termen 24 de ore pentru depunerea contestaţiilor.

Dorin Brăilă

Dorin Brăilă a mai subliniat că, după susţinerea interviului 11 persoane vor ocupa posturile de consilier debutant şi alte 3 cele de referent cu studii medii.

De același autor

Related Articles