[AUDIO] Cărăşenii, la cumpărături pe ultima sută de metri. Carnea, prăjiturile, fructele și vinurile spumante nu lipsesc din coșuri

Ultimile zile din an i-au prins pe mulţi cărăşeni la cumpărături. Fie au vrut să aibă mesele pline, fie au căutat ingrediente pentru un meniu special pentru masa de Revelion sau pur şi simplu au ieşit să facă o plimbare printre rafturi.

Cum mulţi români îşi vor petrece noaptea dintre ani, dar şi zilele libere, doar cu familia, pe lista de cumpărături au fost trecute cam de toate: pâine, prăjituri, baxuri de apă şi suc, carne de pui şi pește, dar şi şampanie şi vin.

Mai cumpăr niște aripi de pui pentru o mâncare ușoară pentru că suntem la regim“.

Am luat apă minerală, carne de curcan şi fructe. Fac mici completări care ne-au lipsit zilele trecute”.

Este prea multă lume pentru mine. Nu mă simt bine când este așa aglomerație. Lumea cumpără de Revelion carne, sucuri, ape, vinuri. Evit să mai calc în magazine, mai bine stau liniștită acasă sau ies la o plimbare“.

Am ieşit să mai târgui. Am cumpărat de toate: zahăr, cafea, lapte, vanilie, salată verde. Ne pregătim pentru Revelion. E aglomerație mare, plin de lume este tot, vai şi amar“.

Amintim că, cele mai multe lanțuri de supermarketuri vor fi închise în prima zi a anului nou, iar cele care vor deschide din 2 ianuarie, vor avea un program redus.

De același autor

Related Articles