[AUDIO] Caraş-Severin: Utilajele de deszăpezire, pregătite să intervină în funcție de starea vremii și condițiile de trafic

A început să ningă, dar în Caraş-Severin toate drumurile sunt practicabile şi în zona înaltă a judeţului se circulă în condiții de iarnă, a declarat pentru Radio Reşiţa ofiţerul de serviciu al Direcţiei judeţene de drumuri, Ştefan Markovski:

Totul este deschis, se circulă, nu sunt sesizări, nu sunt reclamații şi se intervine la nevoie. Drumurile spre stațiunile montane din Caraș-Severin sunt practicabile. Peste tot este în regulă la această oră și dacă va fi cazul, utilajele sunt pregătite oricând să intervină. Se circulă în condiții de iarnă în întreaga zonă a staţiunilor montane din judeţ, dar și la Cărbunari, Moldovița. Așteptăm zăpada”.

Ştefan Markovski a mai subliniat că, de vineri, 3 februarie şi până duminică, 5 februarie, judeţul Caraş-Severin este sub cod galben de ninsori abundente la munte şi moderate în celelalte zone.

Foto: arhiva

1 COMENTARIU

  1. Sunt pregătite dar nu vin sa dezapezeasca,e normal așa?Drumurile inspre Văliug sunt blocate!La primavara le vor pune in mișcare?Jalnic!

Comments are closed.

De același autor

Related Articles