[AUDIO] Campania de vaccinare anti COVID continuă în Caraş-Severin, în 15 cabinete de medicină de familie

Campania de vaccinare anti COVID continuă în cabinetele medicilor de familie din Caraş-Severin după închiderea centrelor fixe. Persoanele din judeţul nostru care doresc să se vaccineze se pot adresa celor 15 medici de familie care se află în continuare în program iar din luna iulie si alti medici de familie se vor alătura acestei campanii. Se doreşte includerea vaccinului împotriva virusului Sars COV 2 în programul naţional de imunizare.

Din păcate cărăşenii nu prea mai sunt interesaţi să se vaccineze anti COVID, o spune medicul de familie din Resita, Ancuţa Naidin, cea care de la 1 mai a avut o singură solicitare pentru acest vaccin:

Cei 15 medici de familie din Caraş-Severin vor proceda exact ca în cazul vaccinului antigripal. În funcţie de numărul de solicitări vor primi de la DSP, dozele necesare de ser anti COVID.

Vă reamintim că şi tichetele valorice care nu au fost repartizate persoanelor care s-au vaccinat anti COVID au fost preluate de Direcţia de Sănătate Publică. Astfel, cei care nu au intrat în posesia bonurilor de masă le pot ridica de la sediul DSP din municipiul Reşiţa, ne-au declarat reprezentanţii instituţiei.

Sursa foto: arhiva RRR

De același autor

Related Articles