[AUDIO] Bolnavii cronici din România au la dispoziţie un call center care le oferă suport gratuit

Pe timp de pandemie bolnavii cronici din România au la dispoziţie un call center care le oferă suport gratuit din punct de vedere medical.

Alianţa Pacienţilor Cronici din Romania a pus bazele unui call center gratuit după ce s-a observat că acest segment de pacienţi a fost grav afectat de pandemie. Unii bolnavi de frica virusului SARS CoV- 2 nu au ieşit din casă, nu au mai mers la medic pentru investigaţii si şi-au neglijat tratamentul. De ce fel de servicii pot beneficia cei care apelează nr de telefon: 021 253 0591 aflăm de la preşedintele Alianţei Pacienţilor cu Boli Cronice din Romania, Cezar Irimia:

“Pacienţii cronici în timpul pandemiei s-au simţit abandonaţi şi acesta a fost adevărul, putem spune că au fost victime colaterale COVID-ului, acestei pandemii care nu se mai termină şi atunci acest call center care a fost la începutul înfinţării lui, dedicat doar mdicamentelor lipsă din spitale şi din reţeaua farmaceutică, atunci noi ne-am gândit să-l extindem şi să aducem noi servicii pentru pacienţii pe care îi reprezentăm, practic ajutăm şi ghidăm pacienţii care sunt debusolaţi, cu alte cuvinte aducem în mod gratuit anumite servicii de care ei sunt privaţi în această prioadă”, ne-a declarat Cezar Irimia.

Am testat acest serviciu gratuit şi am constatat că funcţionează perfect. La celălalt capăt al firului am intrat în contact cu persoane bine pregătite gata să le ofere oamenilor aflaţi în suferinţă, sfaturile necesare în funcţie de caz. Bolnavii cronici din România pot primi suport gratuit zilnic, în intervalul orar 09.00- 17.00.

Sursa foto: Alianta Bolnavilor Cronici din Romania

De același autor

Related Articles