[AUDIO] Bocşa mult mai sigură! Noul sistem video este în perioada de testare

Pentru a creşte siguranţa publică, Primăria Bocşa a montat recent 85 de camere noi de supraveghere în oraş. Noul sistem video este în perioada de testare. Camerele de luat vederi au fost amplasate în zonele intens populate şi ajută la asigurarea ordinii şi liniştii publice, având şi un rol preventiv prin faptul că descurajează persoanele care vor să comită fapte antisociale.

De asemenea, imaginile respective vor ajuta şi organele de anchetă pe viitor, ne-a declarat şeful Poliţiei Locale Bocşa, Ionel Pantiş, prezent ieri în cadrul emisiunii “Oamenii M.A.I…aproape de tine”:

În sediul Poliţiei Locale Bocşa a fost amenajată şi o cameră specială iar un poliţist local va monitoriza din faţa unui calculator, toate aceste zone supravegheate video. Acest sistem funcţionează prin fibră optică şi nu depindă de conexiunea la internet.

Autoritățile sunt convinse că în acest fel vor fi mult mai ușor de identificat autorii unor infracțiuni ori vor fi descurajate actele de vandalism. Acestea vor monitoriza non-stop străzile, parcurile, piețele și parcările din Bocşa.

De același autor

Related Articles