[AUDIO] Banatul, promovat turistic în Italia

Banatul se promovează la Milano.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, participă pentru prima dată în standul României la Târgul internaţional de turism BIT Milano. Timişenii fac astfel parte din echipa prezentă la evenimentul de promovare organizat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

La standul județului este prezent și meșterul opincar de la Sintești, învățătorul Ciprian Mert, alături de Emilia Popa, producător local din comuna Margina.

Vizitatorii au posibilitatea de accesa obiectivele turistice cu ajutorul ochelarilor VR, dar primesc și materiale printate despre evenimentele din Timiș de anul acesta, precum și din 2023, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Timiş, Delia Barbu a transmis pentru Radio Reşiţa că printre obiectivele de interes ale Banatului de Munte respectiv ale judeţului Caraş-Severin, este Dunărea, Băile Herculane şi staţiunile montane.

Delia Barbu

Târgul de Turism de la Milano se va încheia marţi, 12 aprilie.

Sursa foto: tion.ro

De același autor

Related Articles