bani-lei

Aproximativ 117.000.000 de lei este bugetul municipiului Reşiţa pentru anul 2014. Mai exact, este vorba despre bugetul de venituri în sumă de 116.518.100 de lei şi bugetul de cheltuieli de 117.212.280 de lei, diferenţa reprezentând excedentul anual al bugetului local în sumă de 694.180 de lei.

Potrivit consilierilor locali care au votat în unanimitate begetul, suma este suficeintă pentru ca oraşul să îşi poată desfăşura corespunzător activitatea.

Bugetul este mai mic decât cel de anul trecut, dar diferenţa este nesemnificativă, nefiind luate în calcul în acest moment sumele atrase, a precizat pimarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu.

Cea mai mare parte a bugetului va fi direcţionată către infrastructura oraşului, dar vor fi finaţate şi lucrările începute anii trecuţi. Pintre acestea se numără amenajarea terenului între kilometrul 7 şi kilometrul 8 de pe Calea Caransebeşului, blocurile de locuinţe de pe Calea Caransebeşului, reabilitarea şi extinderea Parcului Copiilor, precum şi două proiecte IPA România-Serbia.

Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepnaescu: